Apolitični

MWC sajam u Barceloni: Prozirni laptopi, Samsung Ring i još mnogo toga

Lenovo je predstavio svoj laptop s prozirnim microLED zaslonom, Samsung prototip Ring trackera zdravlja, a to je tek početak ovogodišnjeg MWC sajma

Samsung Galaxy Ring

Jedan od najiščekivanijih uređaja ovogodišnjeg izdanja sajma, Samsung Galaxy Ring je uređaj koji će se, dakako, fokusirati na zdravlju i fitnessu njegova korisnika, a bit će dostupan u tri boje: srebrnoj, crnoj i zlatnoj. 

Službena prodaja trebala bi početi nekad ove godine. 

Lenovo Project Crystal

Iako se radi samo o konceptu koji neće doći na prodajna mjesta u skorijoj budućnosti, veoma je uzbudljivo vidjeti laptop s prozirnim zaslonom.

Najočitija uporaba ovakvog uređaja bila bi dijeljenje informacija negdje, poput liječničke ordinacije ili recepcije hotela. Umjesto da trebate okretati zaslon, jednostavno biste mogli obrnuti prikaz pomoću softvera, omogućujući svakome s druge strane da ga vidi dok dobiva detaljno objašnjenje.

TCL RayNeo Air 2

TCL je genijalno u naziv ovog uređaja stavio točno onako kako se osjećate kad nosite njihove naočale za proširenu stvarnost – kao Neo iz Matrixa

Radi se o Micro OLED zaslonu tvrtke Sony koji, jednom kad stavite naočale na glavu, odgovara zaslonu čija je dijagonala dugačka čak 201 inč. 

Cijeli članak i fotogalerije uređaja možete pronaći na: vidi.hr

Foto: Pexels.com – Photo by Manuel Torres Garcia