Apolitični

MWC 2023. BARCELONA: Evo što Deutsche Telekom predstavlja na najvećem svjetskom sajmu mobilne industrije

Deutsche Telekom (DT) će na najvećem svjetskom sajmu mobilne industrije Mobile World Congress (MWC) predstaviti inovacije u mrežama i digitalnim aplikacijama pod motom ‘Giving technology a heartbeat’.

Iz DT-a poručuju da žele tehnologiju usmjerenu na čovjeka staviti u središte pozornosti. Sajam MWC održava se od Barceloni do 27. ožujka do 2. veljače

‘Želimo tehnologiju sa srcem, tehnologiju koja će biti poluga za stvaranje boljeg svijeta. Želimo je upotrijebiti za prevladavanje zajedničkih izazova te u korist naših korisnika, ekosustava i društva. Na sajmu MWC, Deutsche Telekom se fokusira na moderne opcije za hitne komunikacije, inovativne mjere za uštedu energije i jednostavne aplikacije za korisnike. Naše su zvijezde sajma otporne i održive mreže’, izjavila je Claudia Nemat, članica Uprave DT-a za tehnologiju i inovacije.

Otporne mreže – 5G tehnologijom putem satelita

U slučaju prirodnih katastrofa telekomunikacijske mreže također moraju imati rezervni plan. DT je pokazao da se konekcija između satelita i zemaljske komunikacijske mreže može glatko odvijati. To znači da neće doći do prekida komunikacije ni u slučaju da je zemaljska mreža oštećena. 

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay