Apolitični

Muzej iluzija svoja vrata otvorio i u Splitu

Split sa svim svojim čarima logično je mjesto za sljedeći Muzej iluzija koji je svoja vrata otvorio u ponedjeljak na adresi Andrija Kačića Miošića 2

Nakon nevjerojatnog uspjeha zagrebačkog Muzeja iluzija iz 2015. godine, koncept je ubrzo nadišao hrvatske granice i otputovao u Svijet, a sada stiže i u Split. New York, Pariz, Šangaj, Dubai, Kuala Lumpur te trinaest ostalih ništa manje atraktivnih lokacija po cijelom Svijetu dokaz je da odlična ideja i predani rad uz malo sreće vode do nevjerojatnog uspjeha.

Tako će odsad Splićani i svi njihovi gosti svjedočiti carstvu iluzija, neobičnih soba, vortex tunela, zanimljivih holograma, te ostalih eksponata koji se većinom proizvode u Hrvatskoj, na što smo izuzetno ponosni.

Iza svake iluzije krije se znanost što će budućim posjetiteljima vješto prenijeti muzejski vodiči i iluzionisti pri svakom obilasku.

Muzej iluzija opremljen je i pametnim shopom i pametnom igraonicom koja se temelji na Dilemma games didaktičkom programu, odobrenom od strane Ministarstva obrazovanja i znanosti.

Sve dodatne informacije o ovom fenomenu iluzija koji osvaja Svijet pronađite na službenoj web stranici Muzeja muzejiluzija.com.