Apolitični

„Musica Mediterana” opet oduševila publiku na Kačićevu trgu

Koncert „Musica Mediterana” nastavak je jesenskog dijela programa makarskog kulturnog ljeta u organizaciji Turističke zajednice Makarske.

Mezzosopranistica Bjanka Ivas , tenor Stefan Kokoškov, gitarist Ivo Zovko i mandolinist Filip Đelalija – u dvije riječi „Musica Mediterana”, oduševili su brojnu publiku na Kačićevu trgu u Makarskoj. Vrsni vokali i sjajni instrumentalisti dobri su znanci makarskoj publici te je svaki njihov koncert uvijek „melem” za uši i dušu.

Koncert „Musica Mediterana” oduševio

Repertoar sastavljen od poznatih arija i instrumentalnih skladbi klasične glazbe suptilno je začinjen evergreen standardima i filmskom glazbom.
Koncert koji je prvotno najavljen za ponedjeljak, 5. rujna, a zatim odgođen zbog jake bure, nastavak je jesenskog dijela programa makarskog kulturnog ljeta u organizaciji Turističke zajednice grada Makarske.
Na pozornici Ljetnog kina Makarska lutkarska družina Zlatousti izvest će predstavu UFO u petak, 9. rujna, a umjesto koncerta klape Berulia na Kačićevu trgu nastupit će Zorica Andrijašević Donna i splitski bend Magic seventy u 21 h.


Za subotu, 10. rujna predviđen je koncert Amor & Tonći Puharić, dok u nedjelju, 11. rujna, prema programskoj najavi, bit će drugi ovoljetni nastup kvarteta „Marineta”, isto tako u 21 h.
Kako se sve ovo događa na otvorenom, nadamo se da će nas vrijeme poslužiti.