Apolitični

MSC Magnifica će do kraja godine imati šest dužih mediteranskih krstarenja

MSC Magnifica postao je drugi brod MSC Cruisesa koji je poželio dobrodošlicu gostima otkako je u 8. mjesecu ova vodeća kompanija za kružna putovanja u Europi ponovo započela s plovidbom.

Brod se uputio na izvanredno 10-noćno putovanje opuštanja i otkrića zapadnim i istočnim dijelom Mediterana uz planirana pristajanja u Livornu za posjet Firenci i Pisi, Messini na Siciliji, Pireju za posjet Ateni, Katakolonu za Olimpiju, Valletti na Malti i Civitavecchiji za posjet Rimu prije povratka u Genovu. MSC Magnifica će do kraja godine imati šest dužih, obogaćenih mediteranskih krstarenja uključujući i posebno 8-noćno božićno krstarenje s polaskom iz Genove 18.12.

Zdravstveno-sigurnosni protokol MSC Cruisesa uključuje univerzalni zdravstveni pregled za sve, goste i članove posade, a podrazumijeva: COVID-19 test prije ukrcaja; pojačane mjere čišćenja i dezinfekcije broda; primjenu mjera socijalnog distanciranja; nošenje maski za lice na javnim površinama te tehnologiju koja pomaže pri identificiranju bliskih kontakata. U ovoj početnoj fazi kapacitet broda je smanjen na 70% kako bi se omogućilo socijalno distanciranje.

Cijeli članak možete pročitati na: turizam24.com

Foto: Pixabay