Apolitični

Motoristi darivali djecu Sinjske krajine

Po peti put motoristi s područja cetinskog kraja pokazali su svoje veliko srce. Na dnu pjace Djed Božićnjaci na svojim su limenim ljubimcima povodom nadolazećih blagdana darivali djecu vrtića s područja Sinja, Glavica i Brnaza te štićenike Centra Juraj Bonači. Djeca su oduševljena i radosna što su ih oni posjetili i to još na motorima i s prigodnim poklonima. Ovaj humanitarni događaj komentirao je jedan od motorista i organizatora, Boris Bikić:
– Ove godine uspjeli smo skupiti sredstva za 800 poklona koje ćemo podijeliti djeci svih sinjskih vrtića i normalno, Brnaze i Glavice, a tomu još moramo pridodati i Centar Juraj Bonaći koji je dio ove akcije, ali za njih i posebno tijekom godine, prikupljamo poklone. Radi se o humanitarnoj akciji, nemamo nikakvih sponzora i isključivo svojim sredstvima kupujemo poklone. Nakon dijeljenja poklona, tu na pjaci, krenut ćemo u Centar Juraj Bonači gdje ćemo završiti ovo darivanje.
Nakon podjele prigodnih poklona upriličena je kazališna predstava sinjskog Pučkog kazališta, što je dodatno obradovalo mališane. Za pohvaliti je motoriste i sve one koji na sličan način organiziraju prigodne programe sa svrhom darivanja najmlađih. Budimo svi zajedno humani i to ne samo u blagdansko vrijeme, nego tijekom cijele godine.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: ferata.hr
D. Šabić, mag. nov.