Apolitični

Moondance festival u kuli Kamerlengo

U prekrasnom ambijentu trogirske kule Kamerlengo i ove godine možete uživati na jednom od najcjenjenijih hrvatskih techno festivala – Moondanceu.
Naime, od četvrtka ,11. do subote, 13. kolovoza kula Kamerlengo postat će na tri večeri pozornica hrvatskim i svjetskim poznatim te dugo očekivanim DJ-evima.
Moondance festival  je jedan od vodećih hrvatskih techno druženja, a u svom četvrtom izdanju, festivalski nastupi su se ove godine rasporedili na tri dana, pa će grad Trogir ugostiti zbilja kvalitetnu postavu DJ-eva koje hrvatska publika očekuje s oduševljenjem i željom za dobrom glazbom i nezaboravnim provodom.
Kako je prošlogodišnji Moondance protekao izvan svih nadanja, i ove godine očekivanja su visoka. Rasplesana brojna publika uživala je u nastupima izvođača čije se zadovoljstvo festivalskom atmosferom lako moglo osjetiti u zraku ritmovima glazbe kojom su častili sve prisutne zaljubljenike u elektro zvukove. Ove godine Moondance sprema pravu poslasticu DJ-eva, stoga će oni koji se zapute u Trogir na tri dana moći doživjeti snagu glazbe Jeffa Millsa, Petra Dundova, JoshaWinka, Sierra Sama, The Story Tellersa, Johna Heckela i brojnih drugih izvođača koji i sami pokazuju kolika im je čast prisustvovati ovom festivalu. Cijeli program i postavu izviđača možete pogledati na službenoj stranici festivala http://moondancefest.com/.
Moondance festival cijeni i Forbes

Moondance festival techno zabava


Veličinu Moondance nisu prepoznali samo istinski ljubitelji elektro glazbe. Naime, časopis Forbes, jedan od najcjenjenijih poslovnih časopisa u svijetu, Moondance je uvrstio u sam vrh festivala elektronske glazbe s najboljom lokacijom. Festival Moondance i kula Kamerlengo tako su dospjeli među sedam, prema Forbesu, najboljih elektro festivala u svijetu!
Svi zaljubljenici u elektro ples pod vedrim nebom i mjesečinom Trogira svoju će festivalski ulaznicu za Moondance moći nabaviti po cijeni od 375 kuna. Cijena pojedinačne ulaznice za četvrtak iznosi 180 kuna, dok se ulaznice za naredna dva festivalska dana mogu kupiti po cijeni od 150 kuna. Iz organizacije Moondance, za vas i vaše prijatelje, pripremili su iznenađenje, pa ćete tako u 5+1 paketu jednu festivalsku ulaznicu dobiti na poklon. Cijena regionalne festivalske ulaznice iznosi 250 kuna.


Mještani Trogira i sami se vesele festivalu te su za vas pripremili ugodne smještaje kako bi vam boravak u Trogiru, u festivalske dane, bio što bezbrižniji i opušteniji.
U zidovima Kamerlenga, koji kao nijemi svjedoci pripovijedaju povijest Trogira i prepoznatljivi karakter stanovnika mjesta, pod ambijentom trogirske mjesečine i u atmosferi nezaboravnih glazbenih večeri, svi ljubitelji elektro glazbe očekuju se na Moondanceu jer je ples i odlična zabava zagarantirana sve dok mjesec svojom energijom pokreće festival.