Apolitični

„Moja poduzetna Hrvatska” u Trilju

 

Poslovni dnevnik 27. Svibnja 2016. godine u Trilju organizira Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom „MOJA PODUZETNA HRVATSKA”, na kojem će se uz prodajno-izložbeni dio, održati i kulinarski šou Branka Ognjenovića (priprema tradicionalnog kokošjeg rižota), degustacije te u večernjim satima i koncert domaće grupe „Opća opasnost”.

Festival se organizira radi promocije malih i srednjih poduzetnika, izložbeno-prodajnog je karaktera, a proizvođači će nuditi svoje proizvode i usluge. Proizvodi koji se nude nisu ograničeni na gospodarsku djelatnost, potvrđuje nam iz triljske turističke zajednice stručna suradnica Petra Vuco te dodaje kako je zapravo cilj Festivala prava prilika za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika te mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata, uz medijsku potporu s ciljem unapređenja poslovanja.

Festival za sebe voli kazati kako je najveća nacionalna manifestacija koja okuplja lokalne i nacionalne male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-ove s glavnim ciljem njihove promocije, ali i prodaje njihovih proizvoda i samim tim popularizacije djelatnosti kojima se bave. U narednom periodu nakon Trilja, Festival će se predstaviti još u Supetru, Zadru i Makarskoj. Ovaj triljski započinje u kasnim popodnevnim satima, a izlaganja su besplatna. Dođite i upoznajte buduće poslovne partnere i uživajte u domaćim kulinarskim delicijama.

Izvor i foto: TZ Trilj