Apolitični

Millenium jump na zadarskoj rivi

I ove godine, DM i grad Zadar spremaju senzaciju na zadarskoj rivi, cjelodnevni bogati zabavni i humanitarni program s naglaskom na nezapamćene skokove u more.
Dana 30. srpnja na rivi u Zadru održat će se deseti DM Millenium jump, manifestacija koja svake godine iznova sve više oduševljava. I ove godine organizatori su se potrudili, pa će program obilovati brojnim zanimljivim i sinkroniziranim skokovima. Svi skokovi su specifični i točno dogovoreni sa sudionicima manifestacije, pa je vizualni spektakl zajamćen, a osim zabavnog dijela posebnost ove organizacije je humanitarno sudjelovanje u potpomaganju zadarske škole plivanja, pa će nam i ove godine, polaznici škole pokazat će nam što su sve naučili.

Millenium jump

Publiku će cjelodnevno zabavljati glazba i organizirani program, za djecu i odrasle, a vrhunac zabave očekuje se u 18 sati kada je planiram besplatni koncert grupe TBF.
Osim zabavnog dijela, posjetitelje će na rivi dočekati i osam dermatoveneroloških stručnjaka koji će biti na raspolaganju sudionicima i gledateljima. Kako vrijeme velikih vrućina i pretjeranog izlaganja suncu može biti opasno, tim stručnjaka obavit će vam preventivni pregled kože i madeža te vas posavjetovati oko svega što vas zanima, a DM je za sve sudionike pripremio majice koje će ih dodatno štiti od sunca.
U Zadru odlična zabava
Budući da more i sunce vesele skakače nerijetko iscrpe, na rivi će na tri pozicije biti postavljeni ugostiteljski štandovi i to na prvoj poziciji na mulu, na drugoj poziciji prema Orguljama, te na trećoj prema Foši.
Svi oni koji još nisu nabavili svoju akreditaciju za deseti Millenium jump, to će moći napraviti po cijeni od 30 kuna.
Uz najposebniji zvuk orgulja na svijetu, morskih orgulja, svi ste pozvani sudjelovati u ovoj zanimljivoj i veseloj organizaciji na zadarskoj rivi koja svake godine iznova oduševljava svojim zabavnim šarmom i humanitarnim djelovanjem. Ako vam se pak ne skače, prošetajte rivom i uhvatite nezapamćenu fotografiju najbrojnijeg skoka u more.