Apolitični

Mia Negovetić – „zvjezdica” u usponu

Trinaestogodišnja mlada Riječanka, Mia Negovetić, još kao mala curica oduševila je hrvatsku publiku svojim nastupom u dječjem glazbenom showu Zvjezdice gdje je u svojim pjevačkim nastupima ostavila bez daha žiri, ali i sve one koji su slušali njene glazbene izvedbe.

Skromna djevojčica ubrzo je prepoznata kao velika glazbena nada, a prvi veliki nastup ove mlade djevojčice dogodio se nakon izvedbe himne povodom Dana pobjede na svečanom mimohodu.

Svoj prvi veliki solo nastup mlada Mia Negovetić održat će 16. rujna i to u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ovo je prvi put da u dvorani Vatrosolava Lisinskog solo koncert ima ovako mlada pjevačica, a njene izvedbe pratit će i orkestar.

Nakon gostovanju u showu Stevea Harveya „Little Big Shots” u kojem je izvela pjesmu „Listen” svjetski poznate pjevačice Beyonce,  Mia je na YouTube kanalu ostvarila velike uspjehe, a njenu je glazbenu nadarenost prepoznao veliki broj glazbenih stručnjaka i kritičara. Upravo zbog te činjenice ne iznenađuje ni podatak da je Mia dobila i prihvatila ponudu za sinkronizaciju jednog crtića, a smiješi joj se i ponuda iz Hollywooda za snimanje filma.

Iako je tek djevojčica, Miji se zbog njene iznimne nadarenosti i simpatičnog karaktera otvara sve više glazbenih vrata, a vjerujemo da će svojim nastupom ovog petka u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ponovno oduševiti publiku i nastaviti izgrađivati svoj talent, ali i uživati u umjetnosti koju stvara.