Apolitični

Mažoretkinje u Kaštelima…

Ovaj vikend u gradu Kaštela prodefilirat će mažoretkinje s područja Dalmacije. U Gradskoj dvorani Kaštel Sućurac u subotu, 5. rujna 2015. godine, s početkom u 14.30 posjetitelji mogu popratiti natjecanje mažoretkinja i pom-pon Sveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske s područja Dalmacije. Svoje kreativne, modne i koreografske te plesne sposobnosti u natjecateljskom dijelu programa pokazat će mažoretkinje grada Imotskog, Splita, Plesna udruga Boollywood iz Vodica i domaćin, Mažoretkinje grada Kaštela koje djeluju u sklopu Kulturno-umjetničkog društva Korak. Prije samog početka natjecanja uslijed će defile rivom u Kaštel Sućurcu i to od zvonika do dvorane. Potom slijedi postrojavanje natjecateljica i svečano otvaranje Turnira.

 

U samo natjecanje uvest će nas plesno baletno umijeće Sunčice Bandić iz Kaštel Lukšića, Solinske mažoretkinje i seniorski duo Mažoretkinja grada Kaštela. U Kaštelanskom susretu mažoretkinja sudjeluje 152 natjecateljice, a po završetku programa uslijedit će proglašenje pobjednika, dodjela pehara, medalja i diploma.
KUD-a Korak i Kaštela pozivaju sve na prigodnu manifestaciju kako bi podržali sve natjecateljice, a posebno svoje sugrađanke.
Više u kategoriji: Šport; Hobi
Foto: kastela.hr
D. Šabić, mag. nov.