Apolitični

Massimo u Lisinskom

Nakon dva sjajna koncerta u Lisinskom – početkom veljače – Massimo će u istoj dvorani održati još jedan koncert i to 21. veljače s početkom u 20 sati.

Novi nastup nadovezuje se na prethodne koncerte, tako možete očekivati sraz Massimovog benda i renomiranog hrvatskog ansambla klasične glazbe – Zagrebačkih solista. Upravo će to niveliranje u zvuku između klasičnih i električnih instrumenata biti posebnost koncerta ili kako Massimo kaže: „Potpuno je jasno da će se repertoar koliko je god to moguće prilagoditi aranžmanima u kojima paše da se dogodi sudar između mog benda i solista. To je jedan veliki izazov, a publika koja dođe na koncerte sigurno neće otići, a da ne čuju svoje najdraže pjesme s prošlih, ali i s aktualnog albuma „1 dan ljubavi”. Zagrebački solisti i ja učinit ćemo da na tri večeri vlada emocija i artistička ljepota.”
Ovog tjedna Massimo je u radijskom eteru predstavio novu pjesmu „Ne dam grijehu na tebe”, a od danas je na YouTubeu predstavljen i lyrics video. Pjesma je nastala iz pera Amila Loje, koji se na posljednjem CD-u predstavio kao autor velikog ljetnog hita „Kladim se na nas”. Slušajte i gledajte Massima.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: aquarius-records.com
D: Šabić, mag. nov.