Apolitični

Massimo snimio novi videospot „Ostani tu”

„Ostani tu”novi je Massimov radijski singl za koji je tijekom vikenda u prostoru zagrebačkog kluba Vinyl snimljen videospot.

 

Režije se i ovoga puta uhvatio Massimov dugogodišnji suradnik i prijatelj Radislav Jovanov Gonzo. Surađivali su i na spotovima „Suze nam stale na put”, „Tišina”, „Iz jednog pogleda” i mnogim drugim. Massimu, kojeg smo navikli gledati u ulozi protagonista, ovoga se puta na snimanju pridružio i cijeli bend. U nešto ležernijoj odjevnoj varijanti od one na koju smo navikli na koncertima na neki način uskladili su se i s tekstom pjesme:

„OSTANI TU, PUSTI PRIČE O TOM’
ŠTO BI TREBALO, MORALO,
BILO BI DOBRO ZAR NE…”
Pjesmu „Ostani tu” napisao je kantautor Dalibor Prochazka koji je prije par godina sa svojim bendom otvorio Massimov valentinovski koncert u Domu spotova. Sljedeći Massimov koncert održat će se ove subote, 21. svibnja u Areni Varaždin. Riječ je o aktualnoj koncertnoj turneji koja je zaokružena suradnjom sa Zagrebačkim solistima i gostovanjem saksofonista Igora Geržine. Pregršt emocija i jedinstveni audio-vizualni doživljaj ono je što se sprema za subotu, 21. svibnja od 20.30 u dosad najvećem koncertnom prostoru pred varaždinskom publikom.

Izvor i foto: aquarius-records.com