Apolitični

Maslina liječi sve bolesti – potvrđuje Županijska liga protiv raka

Maslina liječi sve bolesti – potvrđuje Županijska liga protiv raka, koja je proteklog vikenda na splitskoj šetnici priredila humanitarnu akciju.

Listopadsko sunce koje je grijalo Split ove subote mnoge je izmamilo mnoge na najpoznatiju mediteransku šetnicu, Rivu. Tako su i ovo ugodno vrijeme na humanitaran način iskoristili predstavnici Županijske lige protiv raka i Radija Sunce, koji su organizirali akciju prikupljanja sredstava u svrhu prevencije karcinoma zdravom prehranom.
Brojnim Splićanima i gostima grada kojih je bio nemali broj, članovi Udruge izložili su bogatu trpezu punu zdravih i ukusnih delicija, napravljenih od maslinova ulja jer, kako kažu, „tekuće zlato” lijek je za sve bolesti.

„Maslina liječi sve bolesti“

Prolaznici su se rado zaustavljali kako bi degustirali proizvode na bazi masline u što smo se i sami uvjerili te zabilježili kamerom. Našlo se tako kolača, čajeva, pašteta i drugih brojnih slastica od hranjivih i ljekovitih supstancija.


No, evo što nam je Vinka Abramović iz Županijske lige protiv raka kazala povodom spomenute akcije, ali i najavila i još neke zgodne priredbe do kraja godine.