Apolitični

Maša i medvjed – Ljubav i sreća zauvijek: Još malo nas dijeli od dječjeg novogodišnjeg spektakla

Maša i medvjed – Ljubav i sreća zauvijek: Još malo nas dijeli od dječjeg novogodišnjeg spektakla

Još je svega 2 dana ostalo do spektakularne dječje novogodišnje predstave „Maša i medvjed – Ljubav i sreća zauvijek” koja će se održati u velikoj dvorani SC „Gripe” iduće nedjelje, 18. 12. 2016. s početkom u 11 sati.

Sam organizator kaže kako ga vesele mnogi radosni komentari koje je primio od djece iz cijele Dalmacije koja željno iščekuju susret u živo sa svojim omiljenim junacima. Posebice one djece koja su već doživjela prošlu predstavu a sad ne mogu dočekati da sudjeluju u novim pustolovinama nestašne Maše, njenog najdražeg Mede, ali i cijelog šumskog društva. Kako bi se pobrinuli za savršen pogled svakog mališana na njegove junake,organizator ističe kako se u prodaji nalazi isključivo sjeverna tribina velike dvorane SC Gripe s koje se u cijelosti pruža izvrstan pogled na pozornicu centriranu na sredini dvorane, te je stoga i broj karata ograničen.

Podsjećamo, radi se o predstavama producentske kuće TriDa i Dječjeg moskovskog teatra koji jedini na svijetu imaju licencu za korištenje originalnih kostima, fabule i djeci omiljenih songova iz mega popularnog animiranog crtića „Maša i Medvjed” koji je posljednjih godina zaludio čitav svijet.

Ulaznice možete nabaviti u trgovačkom centru „Joker” svakog dana od 10 do 14 i od 16 do 20 sati ili online putem servisa Croatia Tickets. Na sam dan predstave ulaznice će se moći kupiti na blagajni dvorane Gripe od 9 sati. Djeca do 4 godine ne trebaju ulaznicu ako sjede na roditelju!

Požurite po svoj primjerak jer broj ulaznica je ograničen.