Apolitični

Marko Tolja predano gradi glazbenu priču

Suradnja hvaljenog autora Predraga Martinjaka i riječkog glazbenika Marka Tolje odgovorna je za „Bilo bi bolje”, singl s kojim Marko nastupa na nadolazećem, 63. izdanju Zagrebačkog festivala 22. siječnja 2016. Nastavak je to uspješne suradnje s P’Eggyjem, koja je započela prošlogodišnjim nastupom i pjesmom „Ljubav godine”, te ljetnom uspješnicom „Za sreću drugo ime” koja je tjednima dominirala top listom najemitiranijih singlova u Hrvatskoj HrTop40.
Iza Marka je skoro 10 godina karijere u kojoj je pokazao da se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu, swingu, uz to je i dobitnik Porina i pobjednik dvaju televizijskih showova, „Zvijezde plešu” i „Zvijezde pjevaju”,iza njega su mnogobrojni nastupi i koncerti te tri albuma „Stare dobre stvari”, „Vrijeme briše istinu” i „Ljubav u boji”.
Svojevrsni početak obilježavanja okrugle godišnjice karijere Marko je započeo samostalnim koncertom u punoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 2. prosinca i oduševio sve prisutne. U 2016. godini publici priprema posebna glazbena iznenađenja na nastupima diljem Hrvatske.
Marko Tolja predano gradi svoju glazbenu priču pomno birajući suradnike i sudeći prema reakcijama publike i struke, vrlo je uspješan u tome.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: aquarius-records.com, facebook.com
D. Šabić, mag. nov.