Apolitični

Marko Bartulić: Riva će biti ispunjena na blagdan Sv. Duje

Marko Bartulić: Riva će biti ispunjena na blagdan  Sv. Duje 

Na ovogodišnjem koncertu 7. svibnja zasvirat će i pjevati Dražen Zečić, Jole, Marijan Ban, Tiho Orlić, Giulijano i grupa VIVA. Po završetku koncerta, nešto prije 22,00 sata bit će priređen i veliki vatromet, potvrdio nam je to u razgovoru i ugodnom druženju Marko Bartulić, organizator  ovogodišnje proslave na Rivi  napominjući da će se zadržati humanitarni karakter koncerta, kao što je to bio i proteklih 11 godina.

– Do sada smo imali odličnu suradnju s udrugom Anđeli, kojima smo pomagali zadnje dvije godine. Sada smo se odlučili za udrugu Naš svijet, koja skrbi o djeci s najtežim oboljenjima. U organizaciji su nam pomogli svi. Na žalost, zbog kratkoće vremena, nismo mogli uspostaviti pozivni centar kako bi na taj način sakupili sredstva. Zato smo odlučili da iz sredstava HVIDR-e damo 40.000 kuna.- kazao je Bartulić.

Splitska Riva bit će na dan Sv. Dujma ispunjena brojnim vjernicima, prijateljima našeg grada , ali domaćim i stranim gostima koji su  uistinu dobrodošli. Evo nastavka priče sa šetnice koju svi posjećuju…