Apolitični

Mario Majić poražen u Sloveniji

dav

Mario Majić poražen u Sloveniji

U Sloveniji ( grad Novo Mesto ) održao kickboxing borilački event pod nazivom Rooster Blades 3 koji je bio i humanitarnog karatkera, a na kojem su gledatelji mogli uživati u čak 16 održanih amaterskih i profesionalnih borbi po K-1 pravilima.

Na turniru su sudjelovali borci iz Slovenije,Hrvatske i Italije. Hrvatsku su predstvaljali klubovi iz Pule (Trojan), Đakova (Blitz), Zagreba (Beneta i Spartan gym),i Sinja (KBK Kula).

Predstavnik Hrvatske iz Sinja je bio junior KBK Kula petnaestogodišnji Mario Majić koji je nažalost poražen u drugoj rundi prekidom protiv slovenskog borca Nika Arnšeka .

Mario je ušao u borbu spreman i prvu rundu je odradio odlično sa više upućenih udaraca, a na početku druge runde se dogodio nespretni udarac koljena u kvadriceps (kontuzija) nakon kojeg Mario nije mogao nastaviti borbu, ali publika ga je ispratila ovacijama i pljeskom zbog srčanosti i želje. Borbu na ovom eventu je trebao imati i Nediljko Vukas koji zbog ozljede noge nije mogao nastupiti.

Organizator eventa Sašo Štefanič je pohvalio Majića ,zahvalio se predsjedniku i trenerima KBK Kula na dolasku i pozvao ih na sljedeći event koji će se održavati za dva mjeseca na istoj lokaciji.