Apolitični

Mario Huljev predstavlja spotom za pjesmu „Prolaze godine”

Dok se njegov singl „Otrov”, koji je snimio u suradnji s Connectom, još uvijek izvrsno vrti na svim radio postajama, Mario Huljev predstavlja još jedan singl sa svog albuma „Dođi po još”.
„Prolaze godine” sedmi je singl s albuma kojeg su napisali Silvio Pasarić i Mario Huljev, dok je za produkciju odgovoran Mark Silver. Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot čiju režiju potpisuje Hrvoje Car, a oni koji su ga radili kažu da je spot zamišljen kao spoj dokumentarnih materijala snimljenih tijekom godina na nastupima u raznim klubovima i s različitim, već poznatim pratećim glazbenicima, te ubrzanih prikaza sredine koja nas okružuje, a za koje je bio zadužen Antun Cerovečki. U spotu se, osim Marija, pojavljuju njegovi kolege i suradnici te naravno, vjerni fanovi.
„Prolaze godine” pjesma je melankoličnog i sjetnog karaktera, a opet plesnog ritma savršenog za gibanje. Govori o jednostavnoj i nezaustavljivoj prolaznosti života te bolnim situacijama u koje nas sve život stavlja. – o pjesmi je rekao Mario Huljev koji se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo radi na novim pjesmama.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: sipamusic.com
D. Šabić, mag. nov.