Apolitični

Mali, ali veliki za sve prijatelje glazbe

U petak, 3. lipnja 2016. u 19 sati u potkrovlju Galerije Sikirica održat će se koncert „Mali, a veliki” učenika Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca Sinj u suradnji s Glazbenom školom Makarska.

Projekt je nastao iz potrebe za jačom afirmacijom mladih gudača OGŠ Jakova Gotovca iz Sinja i Glazbene škole Makarska. Učenici do sada nisu imali prilike, u ovako ranoj fazi svog školovanja, solistički nastupati u pratnji profesionalnih glazbenika, kao u nekim drugim sredinama RH.


Izniman talent i snažna predanost radu oduvijek je krasila učenike obiju škola, stoga vjerujemo da će ostvarenje i kontinuiranost projekta rezultirati mnogo većom konkurentnošću učenika u daljnjim fazama njihovog školovanja. Želimo istaknuti da su odabrani učenici redom dobitnici regionalnih i državnih nagrada u organizaciji HGDPP-a te međunarodnih nagrada na natjecanjima u Trstu, Berlinu, Rimu, Ohridu, Sremskoj Mitrovici itd. Dođite i uveličajte ozračje prigodom zajedničkog koncerta talentiranih učenika glazbenih škola Sinja i Makarske.

Izvor i foto: ferata.hr