Apolitični

Makarsko kulturno ljeto bogato i u rujnu

Makarsko kulturno ljeto nastavlja  svoj izdašni dio programa i u rujnu nudeći gostima raznovrstan i zanimljiv prigodni program.


Mada se cjelokupni program događanja nastavlja i dalje kroz rujan, onaj središnji, festivalski, dio Makarskog kulturnog ljeta primakao se kraju. Pri kraju kolovoza su na pozornici Ljetnog kina nastupali posljednji konkurent za nagradu Osmijeh Biokova, predstava Ludens Teatra ‘Žene u crvenom’. U pitanju je bio kazališni komad Davora Špišića, a redateljice Franke Perković u kojoj su nastupili Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži-Manev i Lada Bonacci, a najavljena kao bogata žanrovska riznica s elementima komedije, trilera, socijalne drame i melodrame.

Makarsko kulturno ljeto


Dok sudionike ovogodišnjih festivalskih događanja čeka proglašenje najboljih i podjela nagrada u svim kategorijama, stanovnicima i još uvijek brojnim turistima u Makarskoj i dalje je na raspolaganju široka paleta događanja u nadolazećim tjednima – od filmskog programa Kina Mediteran, koncerata, predstava i Ribarskih večeri, proslave 190 godina Gradske glazbe Makarska, tradicionalnog Festivala putovanja pa do pomorskog spektakla 18.rujna, uprizorenja povijesne bitke s Mlečanima. Pratite makarsko kulturno ljeto i u rujnu.