Apolitični

Makarska pjevačica u pripremi za glazbenu turističku sezonu podržava koncert u Areni

 

Kantautorica i pjevačica iz Makarske Zorica Andrijašević, poznata kao Donna, kao i većina pjevača vrlo radno provodi ove proljetne dane. U pripremi za brojne koncerte tijekom ljeta nastupit će u splitskoj Areni za vukovarski vodotoranj.

Ugostivši je u studiju Terracon TV-a u Gundulićevoj 36, potvrdila nam je kako je za sve glazbenike, pa tako i za nju, ovo posebno aktivan dio godine, a Donna posebno ističe zadovoljstvo sa svojim bendom i drugima s kojima je ostvarila odličnu suradnju zabavljajući domaće i strane goste na različitim mjestima.


Također je istaknula kako posebno u ovom poslu nikada ne treba odustajati, već stalno na sebi raditi, biti uporan i pozitivno raspoložen i kvalitetom nametljiv. Zorica je pjevačica s velikim estradnim iskustvom, viđamo je na festivalima, prigodnim svečanostima, feštama, turističkim manifestacijama, ali i na humanitarnim glazbenim projektima. Tako je ovih dana dala svoju nesebičnu potporu koncertu u splitskoj Areni za vukovarski vodotoranj, a uz to je i nedavno snimila svoju novu pjesmu u pripremi za novi album. Premda je i sad vrlo zaposlena, a i očekuju je nastupi diljem Jadrana u narednih nekoliko mjeseci, dobrog raspoloženja joj ne nedostaje, a što možete pogledati i u videu…


Video: Teo Peričić