Apolitični

Makarska: Moto susret od 28. – 30., Dalmacija Wine Expo od 29. do 30. travnja

 

 

Makarska: Moto susret od 28. – 30., Dalmacija Wine Expo od 29. do 30. travnja

Radi nepovoljne vremenske prognoze najavljivane za petak, 28., program Dalmacija Wine Expa se prebacuje na subotu i nedjelju, 29. i 30. travnja

Dalmacija Wine Expo na Kačićevom trgu u Makarskoj će se održati u subotu 29. i nedjelju 30. travnja. I ove godine posjetiteljima donosimo mnoštvo zabave. Puna dva dana na Kačićevom trgu organizirati ćemo niz koncerata na otvorenom uz brojne štandove na kojima će se točiti vina probranih vinara te će se moći uživati u autohtonim okusima Dalmacije. 28. i 29. travnja središte grada postaje jedna velika eno-gastronomska pozornica protkana zvucima glazbe gdje će se pronaći ponešto za svačiji gušt. Stoga je ovo idealna prilika svim hotelijerima i turističkim agencijama da svoje goste upute u staru gradsku jezgru i da istinski uživaju u vinu, hrani i probranoj glazbi.

Kao i svake godine, u sjećanje na suosnivača i dragog, ali nažalost prerano preminulog, prijatelja Milana Ožića Miku, događanje će imati i humanitarni karakter. Dodijeliti ćemo i nagradu Milan Ožić za osobu godine. Nagrada se dodjeljuje osobi za izniman doprinos u oblikovanju vinske scene u Dalmaciji. Ove godine to će biti četvrti put, a prethodne tri nagradu su primili Zlatan Plenković, Meri Šilović, Miljenko Mike Grgich i Ivica Kovačević.