Apolitični

Makarska, edukacijom do uspješnog poslovanja

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te svi koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja imaju dobru priliku ovog mjeseca u Makarskoj razgovarati i dobiti besplatne edukativne savjete kako unaprijediti svoje poslovanje.
Domaćin edukativnog skupa su Poslovni dnevnik, Grad Makarska i Splitsko – dalmatinska županija, a poduzetničko druženje održat će se 22. listopada u hotelu Park održati, pri kojemu su besplatne edukacije, prvenstveno namijenjene malim i srednjim poduzetnicima, pod nazivom „Poslovni uzlet grada Makarske”. S obzirom na to da je turizam glavna gospodarska djelatnost u Dalmaciji, posebna pozornost u sklopu Poslovnog uzleta, kako piše u programu, posvetit će se razvoju turizma, povoljnim sredstvima za ulaganje u turističke kapacitete, poslovanju obiteljskog smještaja i digitalnom marketingu kao suvremenom načinu oglašavanja turističkih kapaciteta. Ovo je dobra prilika, potvrđuju organizatori, saznati kako uz besplatne savjete i edukacije možete saznati i kako napisati dobar projektni prijedlog i na temelju sredstava iz EU fondova osnažiti proizvodnju i ruralni razvoj ovog područja.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.
Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom protekle godine na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske, pa je tako Poslovni uzlet obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak, Vinkovce, Čakovec, Split, Osijek, Ivanec, Jastrebarsko, Pregradu i Gospić, a u listopadu prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata, uz nezaobilazno druženje, dolazi u Makarsku. Dođite u grad podno Biokova i osnažite svoje poslovanje.
Više u kategoriji: Gospodarstvo; Obrazovanje
Izvor i foto: makarska-post.com
D. Šabić, mag. nov.