Apolitični

Macao band promovira video spot s glumicom Ivanom Gudelj

Nakon snimljena i prezentirana prva dva spota u sklopu albuma „Naša priča“ i nakon dobrih povratnih reakcija i gledanosti, Macao band ide dalje, a spremio je pravo ljetno osvježenje, točnije treći spot koji se ovih dana predstavlja publici.

Navedeni se spot snimao u Zagrebu dva dana, na 4 lokacije i to za pjesmu „Hej da mi je“ koju je otpjevao vokal Jakov Kasalo, a cijelu je priču uljepšala gošća u spotu, mlada splitska glumica Ivana Gudelj.

Scenarij za video spot u cijelosti je osmislio redatelj Dario Godič dajući tako neku novu, posebnu dimenziju. Ovo je prvi spot s kompletnom pričom, ističu dečki iz benda, te se nadaju kako će naići na plodno tlo kod gledatelja.
Frontman i pjevač grupe Jakov Kasalo u telefonskom nam je intervjuu kratko kazao: „Na snimaju spota u kojem sam pored moje prirodne uloge pjevača morao biti i glumac za mene je jedno novo iskustvo. Uz prave upute i smjernice redatelja Godiča i mlade, ali iskusne splitske glumice Ivane Gudelj koja u spotu glumi moju muzu, mislim da smo odradili dobar posao. Za Ivanu mogu reći samo riječi hvale i profesionalnost.“

Pjesma „Hej da mi je“ jedna je ljubavna, spontana priča o dvoje mladih i zaljubljenih ljudi, gdje muški lik kroz svoja lijepa sjećanja i uspomene tužno priziva povratak izgubljene ljubavi sa sretnim završetkom.
Sretno dečki na promociji.

Više u kategoriji: Glazba

Foto: Macao band

D. Šabić, mag. nov.