Apolitični

Macao band – duet s popularnim Jolom

Macao band osnovao je 2005. godine bubnjar Tomislav Maleta – Tona i pjevač Jakov Kasalo. Sastoji se od 6 članova i to:
Jakov Kasalo – vokal
Ana Pavić – vokal
Dejan Miloloža – klavijature
Tonći Trboglav – gitara
Josip Maglica – bas gitara
Tomislav Maleta – Tona – bubnjar, glavni vokal i menadžer.
I napokon, nakon 9 godina postojanja, livanjski Macao band izdao je svoj album prvijenac u izdanju Croatie Records pod nazivom „Naša priča“. Na albumu se nalazi 12 pjesama od kojih su 9 novog zvuka. Tri pjesme dolaze kao bonus od kojih su dvije predstavljene na melodijama Mostara. Nove pjesme na albumu prepoznatljivog su pop zvuka koje su nastale po uzoru na uspješan singl „Naša priča“.

„Posebno bi istaknuli i goste na albumu, Joška Čaglja – Jolu, Jozu Vučića te našu prvu pjevačicu Vesnu Mišković. Imati jako popularnog Jolu kao gosta na našem uratku, a još uz to i s njim snimiti zanimljiv duet, naša je prava sreća i zadovoljstvo te smo počašćeni njegovim pristankom“, govori nam Tomislav Maleta – Tona koji je kao bubnjar zadužen i za promotivnu i menadžersku priču benda koji polako i sigurno osvaja top ljestvice diljem Dalmacije, a nadamo se i cijele Hrvatske. „Upravo ova zajednička pjesma treba nam otvoriti glazbena vrata mnogih radijskih i televizijskih kuća, te smo ovom projektu pristupili jako ozbiljno i produkcijski kvalitetno“, ističe Tomislav.
Duet „Ljubav nam je vodilja“ izveden je s poznatim Splićaninom, zabavnjakom i dragim čovjekom velikog srca, Joškom Čagljom – Jolom, te je za istu pjesmu snimljen i spot pod redateljskom palicom Darija Godiča – Omega film. „Sam album ,Naša priča’ dosta dobro ide u Hrvatskoj, među 40-ak najprodavanijih, a nadamo se kako ćemo imati priliku vrlo brzo pokazati našu glazbenu, pjevačku i umjetničku kvalitetu na nekom od koncerata, festivala Dalmacije i Hrvatske. U to smo uvjereni“, kažu dečki iz Macao benda.
Želimo da tako i bude te vam na kraju ove livanjske glazbene priče donosimo duet s Jolom „Ljubav nam je vodilja“.

D. Šabić