Apolitični

Luksuzne kućice dizajnirane u Hrvatskoj koje se potpuno prilagođavaju prirodnom okruženju

„Mi smo prvi kamp koji je dao izraditi vlastite unikatne i modularne kućice od održivih materijala – Porton Holiday Homes. Otvaramo vrata koja vode u skriveni kutak prirode u srcu Rovinja, a kroz novi oblik kampiranja made in Croatia“, kaže Zvonimir Tudorović, direktor tvrtke Effectus Consulting koja upravlja s kampom…

Porton Nature Hideouts novi je koncept turističkog smještaja u Hrvatskoj. Riječ je o luksuznim kućicama u zelenilu kampa Porton, dizajniranima u Hrvatskoj koje se prilagođavaju prirodnom okruženju bez narušavanja okoliša. Izgrađene su od održivih materijala i opremljene hrvatskim proizvodima, gdje god je to bilo moguće. Kućice su smještene u zelenilu kampa Porton, iz kojeg puca pogled na stari grad Rovinj, udaljen petnaestak minuta hoda.

Ono po čemu su Porton Holiday Homes jedinstvene jest njihova modularnost, što znači da se mogu slagati u nebrojene varijacije ovisno o terenu i broju gostiju. Svojom površinom one su iznad standarda turističke ponude u Hrvatskoj jer jedna smještajna jedinica zauzima dvije standardne parcele, a svih 27 kućica trenutno ima privatni bazen, prirodnu sjenu i pogled na more.

Cijeli članak možete pročitati na: punkufer.dnevnik.hr

Foto: Porton Holiday Homes (Foto:PR)