Apolitični

Luksuzne hrvatske svijeće nagrađene na natjecanju Dieline uz Dom Pérignon i Lady Gagu

Mirisne svijeće tenisačice Donne Vekić nagrađene na natjecanju Dieline, najvećem na svijetu u sektoru dizajna ambalaže  

Noćas su objavljeni rezultati Dieline natjecanja, najvećeg natjecanja u dizajnu ambalaže na svijetu. Dizajn mirisa za interijere Donne VekićDNNA, kojeg potpisuju Bruketa&Žinić&Grey, osvojio je drugo mjesto u kategoriji luksuznih proizvoda, odmah iza Dom Pérignona i Lady Gage.

Mirisne svijeće inače su velika Donnina strast i njezin način nošenja s izazovima izvan teniskog terena, odakle i ideja o liniji mirisa s vlastitim potpisom. Može se reći da su to mirisi s Donninim DNA-om, odakle i ime brenda DNNA.

„Ovogodišnji nagrađeni projekti pokazuju smjer u kojem ide industrija ambalaže, ne samo s odvažnim i inovativnim dizajnom, već i s brojnim brendovima koji prelaze na plastic free materijale“, poručili su iz Dielinea.

Posljednjih 12 godina Dieline prepoznaje najbolje dizajnirane ambalaže na svijetu, a njihov je internetski magazin, s preko sedam milijuna jedinstvenih pregleda, najposjećenija internetska stranica o dizajnu ambalaže u svijetu. Ove godine na natjecanje se prijavilo gotovo 1700 projekata, najviše u njegovoj povijesti.

Cijeli članak možete pročitati na: media-marketing.com

Foto: Pixabay