Apolitični

Ljeto započinje u Bolu: Teniski turnir i TBF, Justin’s Johnson, Sara Renar…

Ljeto započinje u Bolu: Teniski turnir i TBF, Justin’s Johnson, Sara Renar…


Boljanima već poznati DJ Antoine nastupit će i ove godine, a publiku će ‘zapaliti’ i DJ Sak Noel
Bol na Braču će od 5. do 11. lipnja ponovno postati centar profesionalnog ženskog tenisa, ali i vrhunske zabave. Croatia Bol Open jedini je WTA turnir u jugoistočnoj Europi, a prošlogodišnji povratak turnira nakon dugih 13 godina oduševio je sve ljubitelje sporta ali i širu domaću publiku.
Uz atraktivan sportski, organizator ove godine najavljuje i još sadržajniji zabavni program uz brojna događanja i nastupe domaćih i stranih glazbenika. Neki od najpopularnijih domaćih izvođača nakon par godina ponovno će nastupiti na Braču kao što je TBF, a u sklopu promocije novog albuma ‘Tišina’ koncert će održati i Sara Renar. Očekuje nas još i koncert Justin’s Johnsona, jednog od najperspektivnijih bendova novije generacije te nastupi svjetskih zvijezda elektroničke scene DJ Antoinea i DJ Sak Noela.
Mlada hrvatska glazbenica Sara Renar koja je već neko vrijeme u samo vrhu nove muzičke scene u regiji nastupit će u srijedu, 7. lipnja, u Boleru. Njezin treći studijski album pod nazivom ‘Tišina’ nominiran je za prestižnu nagradu IMPALA – europski album godine, te iako je relativno novo lice na domaćoj sceni, Sara je već osvojila Porina za najbolju vokalnu izvedbu.
Dva dana poslije, 9. svibnja na gradskom trgu u Bolu održat će se koncert mladog splitskog benda Justin’s Johnson kojeg karakterizira autentičan i originalan zvuk s kombinacijom različitih žanrova. Simpatična šestorka koju vole i kritika i publika promovirat će novi materijal, u kombinaciji sa starim pjesmama.
Večer uoči finalnog dvoboja WTA Croatia Bol Opena i egizibicijskog meča Majoli – Hingis u subotu, 10. lipnja, u Bolu nas očekuje koncert TBF-a. Bit će to ujedno i izvrsna prilika za proslavu obljetnice, 20 godina od izlaska njihovog debut albuma ‘Ping-Pong (umjetnost zdravog đira)’.
Bolskoj publici već poznati DJ Antoine nastupit će i ove godine, i to u subotu, nakon TBF-a u Varaderu, a večer prije ovaj poznati bolski klub će ‘zapaliti’ DJ Sak Noel, kojeg publika diljem svijeta ponajviše pamti po velikom hitu ‘Loca people’.
– Ako se želi imati odličan turnir potrebno je prvenstveno osigurati vrhunski tenis, kvalitetnu organizaciju, uskladiti rasporede i tehničke detalje kako bi u konačnici sve savršeno funkcioniralo. No osim toga, veoma je bitno ljudima ponuditi dodatni sadržaj i to ne samo sportašicama i gostima turnira već i Boljanima i svim stanovnicima otoka Brača. Sretan sam što ove godine imamo idealnu kombinaciju domaćih i međunarodnih zvijezda. Koncerti jesu dogovoreni u sklopu Croatia Bol Opena, ali su besplatni za sve zainteresirane posjetitelje – izjavio je direktor turnira Feliks Lukas.