Apolitični

LJETO U MSU 2020: Tamara Obrovac, Matija Dedić, Mile Kekin i Edo Maajka čekaju nas na krovu muzeja

Koncerti Lada Electra (27. 6.), Tamare Obrovac (4. 7.), Mile Kekina (11. 7.) i Ede Maajke (18. 7.) okosnica su sedmog Ljeta u MSU

Epidemiološka situacija ponovo se zakomplicirala, no valja živjeti u nadi da će sedmo po redu Ljeto u MSU, hvalevrijedan koncertni program koji se odvija u Novom Zagrebu pod umjetnčikim rukovodstvom Branka Kostelnika, bez većih problema ipak biti moguće održati, tim više što su svi predviđeni nastupi zapravo open-air koncerti na platou i u garaži MSU-a. Posrijedi nisu samo koncerti nego sadržaj po načelu “4 u 1: glazba, film, izložbe i performansi”, a koji je u prethodnih šest godina posjetilo više od 35 tisuća ljudi.

Ljeto u MSU 2020 otvara 27. lipnja LADO Electro, “nevjerojatan, čaroban spoj modernog i tradicionalog, elektro i etno poetike”.

Drugi po redu koncert je onaj Tamare Obrovac, 4. srpnja, koja će nastupiti uz pijanista Matiju Dedića i bubnjara Krunu Levačića.

I kad je Hladno pivo na “studijskom odmoru”, njegov frontmen Mile Kekin nema mira pri čemu uoči skorašnjih izbora ne mislimo toliko na njegov učešće na listi platforme Možemo! koliko na drugi solo album “Kuća bez krova” (2018). 

Koncertni program nastupom 18. srpnja zatvara Edo Maajka čiji je posljednji album “Put u plus” (2018) hip hop, rock i funk remek-djelo pankerske oštrine i psihodeličnih tonova velikog pjesnika.

Ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU 2020 možete kupiti putem sustava EVENTIM i na recepciji MSU-a od utorka do subote od 11 do 18 sati. Cijena ulaznice je 79,00 kn za koncerte Tamare Obrovac, Mile Kekina i Ede Maajke, a za LADO Electro 30,00 kn (posjetitelji mogu donirati i više), a sav prihod od tog koncerta ide u humanitarne svrhe za pomoć umjetnicima čiji su stanovi i kuće stradali u nedavnom potresu u Zagrebu.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay