Apolitični

Ljeto u najljepšoj marini Jadana!

Ljeto se na jedan poseban način osjeća dolaskom prvih lipanjskih dana, Marina Frapa se ponovo budi kao destinacija i otvara svoja vrata svim posjetiteljima.
Ove godine sezonu započinjemo na odličan način – nogometom, pa smo shodno tome organizirali centralno gledanje utakmica na terasi pored bazena. Čeka nas uzbudljivih mjesec dana u suradnji s Karlovačkim pivom.
Ljeto je poodavno započelo u našoj Marini sudeći po događanjima i programima koji su interesantni i prihvatljivi svim gostima.
Pored toga, tradicionalno se odražavaju 2 balotaška turnira – općinski koji počinje 11. lipnja i međunarodni, 17. kolovoza. Oba turnira imaju bogati nagradni fond pa, kao i svake godine, očekujemo veliki broj prijavljenih ekipa.

LJETO U NAJLJEPŠOJ MARINI JADRANA!

Ljeto će i ove godine biti specifično u Marina Frapa. Novost je da od ove godine, u organizacijskom smislu, kreće kulinarski šou Dobar tek u Frapi koji se savršeno naslanja na ionako bogatu gastro ponudu Frape. Svaki četvrtak u srpnju i kolovozu organiziramo kulinarski dvoboj dva kuharska tima. Jedan će tim biti amaterski, a drugi profesionalni u kojem će se svaki tjedan izmjenjivati poznata kulinarska lica.
Još jedan event koji se svake godina odvija u Frapi jest definitivno i kruna ljetne programske sheme – Miss Adriatic. Još ćemo jednom u najljepšoj marini Jadrana odabrati i najljepšu djevojka Jadrana. Sam događaj će se održati 15. srpnja, a sve informacije oko rezervacije ulaznica mogu se dobiti putem telefona 559 947 i e-pošte marketing@marinafrapa.hr.
Bilo da se radi o gastronomskoj ponudi ili eventima, Frapa ostaje dosljedna svojoj tradiciji, pa će tako ovo ljeto biti prožeto iznimno bogatim i atraktivnim programom.

Vaša Marina Frapa Rogoznica.

Izvor: Marina Frapa Rogoznica