Apolitični

Lipanj na Jarunu u znaku elektronske glazbe

Zagrebačko jezero Jarun u lipnju će biti domaćin čak dva festivala elektronske glazbe – Let the Music be Free i We Love Sound

Festival Let the Music be Free (LMF) okupit će od 3. do 5. lipnja na zagrebačkom Jarunu čak 40 odličnih i zanimljivih DJ imena, spajajući mainstream i underground zvijezde, pridružujući im i mlade talente koji se tek uspinju na svjetskoj DJ ljestvici. Zagrebački LMF jedan je od najmlađih festivala elektronske glazbe te se ove godine održava drugi put.

Činjenica da je već u drugom izdanju njegovo trajanje produženo za čak dva dana svjedoči o mjestu koje zauzima među ljubiteljima elektronske glazbe.

Cilju organizatora – a to je oslobađanje glazbe od bilo kakvih ograničenja i žanrovskih obilježavanja – svakako pridonosi i izbor sudionika, među kojima su headlineri Claptone, Nora En Pure, Fisher, Gorgon City, Solardo, Artbat… Svima njima, a i mnogima drugima koji se očekuju zajedničko je da sviraju na najvećim svjetskim festivalima, što Zagreb postavlja uz bok značajnih svjetskih festivalskih destinacija.

Ulaznice su dostupne na ovom linku.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay