Apolitični

„Lijepom našom” u Solinu…

Utjecaj televizijskog medija na javnost je jako velik, a upravo Solin ima priliku iskoristiti taj medij za svoju promociju putem snimanja serijala „Lijepom našom” koji će se održati u srijedu 27. siječnja 2016. s početkom u 19 sati u novoj školskoj sportskoj dvorani Arapovac, uz Osnovnu školu kraljice Jelene. Scenaristički i režijski, emisija je zamišljena kao show najpoznatijih zvijezda hrvatskoga glazbenoga ozračja, kada je u pitanju hrvatska narodna i zabavna glazba, ali i najboljih kulturno-umjetničkih društava, klapa i vokalnih skupina, tamburaških i narodnih sastava s područja u kojem se snimanje održava.
Osim glazbenog dijela emisije, tijekom emisije se kroz razne rubrike obrađuju područja kulturne materijalne i nematerijalne baštine toga područja, turizma i zanimljivosti, starih zanata, gastronomije, enologije, običaja, tradicijskog ruha i slično.
I zato iskoristite priliku i dođite u Solin na snimanje popularne glazbeno-turističke emisije „Lijepom našom” koju je uredio, osmislio i producirao Branko Uvodić.

Više u kategoriji: Kultura; Glazba
Izvor i foto: solin.hr
D. Šabić, mag. nov.