Apolitični

Liga Prvaka – večerašnje utakmice

Najelitnije europsko natjecanje ulazi u svoj drugi tjedan eliminacijske faze. Danas od 21 sat Chelsea igra protiv Lillea, a Juventus gostuje kod Villarreala

Da i nije došlo do ponavljanja ždrijeba, Chelsea bi svejedno igrao protiv Lillea. Kuglice su jednostavno htjele da Englezi i Francuzi igraju međusobno. Chelsea je u seriji od pet pobjeda, ali baš i ne igra sukladno kvaliteti. Jako se muči, a ponajbolji igrač Romelu Lukaku je daleko od svoje razine. No, bez obzira na to, ‘plavci’ su večeras ogromni favoriti i sve osim njihove pobjede bila bi velika senzacija.

U drugom susretu od 21 sat sastaju se Villarreal i Juventus. Za razliku od Chelseaja, ‘stara dama’ je s prvim mjestom u skupini dobila puno teži ždrijeb. Neugodne Španjolce, aktualne prvake Europske lige, koji mogu svima zapapriti. 

Za očekivati je tvrdu i tešku utakmicu, a Massimiliano Allegri bit će pod pritiskom jer Juve je tek prije tri godine posljednji put igrao četvrtfinale Lige prvaka. Kobni su bili Lyon i Porto prošle sezone, a vidjet ćemo ima li Villarreal recept za ‘staru damu’.

Cijeli članak možete pročitati na: 24sata.hr

Foto: Pixabay