Apolitični

LIGA PRVAKA: Real Madrid u šokantnoj završnici stigao do produžetak i finala. Pep i City prosuli sve u nekoliko minuta

Jeste li nakon prvog poluvremena pomislili da nas Real i Manchester City neće počastiti novim spektaklom? Svi smo se grdno prevarili! „Kraljevi” su nakon dramatično izborenih produžetaka slavili s 3:1 i plasirali se u pariški finale gdje ih čeka Liverpool. Dobrano su nas razmazili, opet smo gledali najljepšu stranu nogometa. Pregršt golova, atraktivnih poteza, majstorija nogometnih velikana…

Teško je bilo očekivati da se predstava s Etihada može ponoviti. Iako smo se svi, priznat ćete, potajno nadali. Realu je trebala pobjeda, morali su napasti. I jesu, pogotovo u ludnici koja je nastala pred sam kraj. Od ukupno dva gola prednosti u 90. minuti, City je na koncu umalo ispao i prije produžetaka! Rodrygo se opet pokazao kao džoker s klupe. Ušao je i dvaput zabio u manje od dvije minute.

Real je na Santiago Bernabeu nakon produžetaka sa 3-1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 3-4 iz prve utakmice.

City je poveo u 73. minuti golom Riyada Mahreza, no Real je u sudačkoj nadoknadi golovima Rodryga (90, 91+2) okrenuo rezultat i izborio produžetak. Karim Benzema je iz kaznenog udarca u 95. minuti postavio konačnih 3-1.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay