Apolitični

LIGA PRVAKA: POTOP JUVENTUSA, PREOKRET CHELSEAJA

Nevjerojatna završnica u Torinu! Juve je pokušavao zabiti pa završio posramljen visokim porazom.

Nogometaši Villarreala priredili su senzaciju pobijedivši u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka u Torinu Juventus sa 3-0 nakon što je prvi susret završio rezultatom 1-1.

Golove za pobjedu španjolskog sastava i plasman u četvrtfinale zabili su Gerard Moreno (78-11m), Pau Torres (85) i Danjuma (90+2-11m).

>>> Pogodak Morena s bijele točke za 0:1 pogledajte OVDJE <<<

Juve je tako treću sezonu uzastopce ispao u osmini finala. Lani ih je izbacio Porto, a godinu dana prije toga i Lyon. S druge strane za španjolski klub ovo je bio tek treći nastup u fazi na ispadanje Lige prvaka. U debiju su dogurali do polufinala (2006), a tri godne kasnije do četvrtfinala, no oba puta su ispali do Arsenala.

>>> Pogodak Torresa za 0:2 pogledajte OVDJE <<<

>>> Pogodak Danjume za 0:3 s bijele točke pogledajte OVDJE <<<

Aktualni europski prvak prošao je dalje, u Lilleu su odigrali onoliko koliko je trebalo u neprijateljskom ozračju. Naime, od prve minute navijači Lillea su dočekali Chelsea na nož, ne zbog sporta nego zbog politike. Odavno na jednoj utakmici suparnička momčad nije bila toliko izviždana kao Chelsea, no Tuchelova momčad je pokazala izniman karakter i napravila ono što je morala – osigurala prolazak dalje među osam.

>>> Pogodak Yilmaza za 1:0 pogledajte OVDJE <<<

>>> Pogodak Pulisica za 1:1 pogledajte OVDJE <<<

>>> Pogodak Azpilicuete za 1:2 pogledajte OVDJE <<<

Cijeli članak JUVENTUS – VILLARREAL možete pročitati na: sportske.jutarnji.hr

Cijeli članak LILLE – CHELSEA možete pročitati na: sportske.jutarnji.hr

Foto: Pixabay