Apolitični

LIGA PRVAKA Playoff: Benfica s lakoćom izborila četvrtfinale. Drama na Stamford Bridgeu…

Nogometaši Benfice plasirali su se u četvrtfinale  Lige prvaka svladavši u Lisabonu Club Brugges s 5-1 (2-0), te su tako Portugalci potvrdili pobjedu iz Belgije (2-0) iz prve utakmice.

Pogotke su za Benficu dali Rafa Silva (38), Goncalo Ramos (45+2, 57), Joao Mario (71pen) i David Neres (77), dok je za Belgijance zabio Bjoern Meijer (87). 

Londonski Chelsea je pred svojim navijačima na Stamford Bridgeu svladao Borussiju Dortmund sa 2-0 (1-0) i tako nadoknadio pogodak zaostatka iz prve utakmice te se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Vodeći pogodak za Chelsea postigao je Raheem Sterling u 43. minuti. Chelsea je do drugog pogotka došao iz kaznenog udarca, dosuđenog nakon intervencije VAR-a, zbog Wolfovog zaustavljanja lopte rukom u kaznenom prostoru, nakon što je ubacio Chilwell.

Kai Havertz je bio izvođač i pogodio vratnicu, ali su iz VAR sobe signalizirali prerani ulazak igrača u kazneni prostor prilikom udarca. U drugom pokušaju Havertz je pucao na isti način te pogodio donji lijevi kut gola za 2-0 u 53. minuti.

VEČERAS:

21:00 Bayern – PSG

21:00Tottenham – AC Milan

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay