Apolitični

LIGA PRVAKA: Nakon penala Arsenal eliminirao Porto, Barcelona uvjerljivo preko Napolija do četvrtfinala

Nogometaši Arsenala plasirali su se nakon dramatične borbe na svom Emirates stadionu u četvrtfinale Lige prvaka, s ukupnih 5-3 nakon jedanaesteraca klub iz Londona je izbacio Porto

Uvodnih 90 minuta završilo je 1-0 za Arsenal čime je poništena istovjetna pobjeda Porta na Dragao stadionu u prvom susretu. Jedini strijelac u Londonu bio je belgijski nogometaš Leandro Trossard u 41. minuti. Nakon što nije bilo golova ni u produžecima odluka je pala u izvođenju jedanaesteraca gdje je na kraju Arsenal slavio s ukupnih 5-3.

Nogometaši Barcelone su postali peta momčad koja se probila do četvrtfinala ovosezonskog izdanja Lige prvaka, a to su ostvarili pobijedivši Napoli 3-1 (2-1) na Olimpijskom stadionu u Barceloni te s ukupnih 4-2 nadigrali još uvijek aktualnog prvaka Italije

Prošlog tjedna četvrtfinale Lige prvaka su izborili PSG, Bayern, madridski Real i Manchester City. Ovog utorka među osam su se plasirali Barcelona i Arsenal, danas se igraju posljednji uzvrati osmine finala.

U Dortmundu će igrati Borussia i PSV nakon 1-1 u prvom ogledu u Eindhovenu, dok u Madridu igraju Atletico i Inter. Najbolja talijanska momčad u ovom trenutku slavila je pred svojim navijačima 1-0 u prvom dvoboju.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay