Apolitični

LIGA PRVAKA: Liverpool slavio golom u 89. minuti, senzacija Bruggea, Bayern svladao Barcelonu

U najzanimljivijim dvobojima 2. kola Lige prvaka u utorak Bayern je u Münchenu svladao Barcelonu s 2:0, dok je Liverpool bio bolji od Ajaxa s 2:1. Najuvjerljivija pobjeda pripala je Club Bruggeu koji je s 4:0 bio bolji od Porta, dok je Marseille pod vodstvom Igora Tudora upisao i drugi poraz.

U skupini B Bayer Leverkusen je kod kuće s 2:0 slavio protiv Atletica. U ovoj skupini Club Brugge je iznenađujuće s čak 4:0 nadigrao u gostima Porto i vodi sa 6 bodova i gol-razlikom 5:0!

Barca propustila svoje šanse

U skupini C Bayern je kod kuće slavio protiv Barcelone s 2:0, a Bavarci su zabili dva gola u četiri minute preko Lucasa Hernandeza i Leroya Sanea. Bio je to nesretan povratak u München za napadača Barce Roberta Lewandowskog, koji je napustio Bavarce u ljeto nakon osam godina u Münchenu. Barcelona je bila dominantna 50 minuta, ali nije iskoristila prilike – Lewandowski je dva puta bio u šansi, a Pedri i Gavi također su propustili zlatne prilike.

Domaćini, koji su morali zahvaliti vrataru Manuelu Neueru što ih je držao u igri, zabili su pet minuta nakon nastavka utakmice, kada je glavom pogodio branič Hernandez. Prije nego što se Barcelona uspjela pregrupirati, Jamal Musiala je savršeno dodao za Sanea, a njemački internacionalac provukao loptu pored vratara Marc-Andre ter Stegena. Pedri je pogodio vratnicu u 63. minuti.

Milanski Inter je slavio kod Viktorije Plzen s 2:0 zahvaljujući Edinu Džeki, koji je zabio i asistirao  za pobjedu u Češkoj u utakmici skupine C.

U skupini D u Lisabonu je Sporting s 2:0 svladao Tottenham Hotspur. U istoj skupini Eintracht je u gostima svladao Tudorov Marseille 1:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore

Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Pixabay