Apolitični

Lenovo predstavio 3D monitor, kojem ne trebaju 3D naočale

Kao odgovor na aktualne i rastuće potrebe tržišta, Lenovo predstavlja ThinkVision 27 3D monitor, 27-inčni zaslon koji nudi 2D/3D kompatibilnost bez potrebe za naočalama, dizajniran za impresivnije stvaranje, povezivanje i suradnju.

ThinkVision 27 3D može povećati produktivnost rada smanjujući potrebu za dodatnom računalnom snagom za 3D renderiranje, istovremeno pružajući dosljedno korisničko iskustvo u 2D i 3D načinu rada.

Preciznost 4K jasnoće u kombinaciji s profesionalnom dvostrukom točnošću boja od 99% (DCI-P3, Adobe RGB) čini ovaj monitor idealnim alatom za profesionalne kreatore sadržaja.

3D monitor projicira dvije neovisne slike u korisnikove oči, na način da svako oko vidi subjekt iz malo drugačijeg kuta. Ovaj proces omogućuje stereo sliku i percepciju dubine u prirodnoj i učinkovitoj stereoskopskoj vizualizaciji. ThinkVision 27 3D monitor također je opremljen ugrađenim zvučnicima i opcijama povezivanja, uključujući USB-C® docking i podršku za modularnu kameru, pružajući proširenu funkcionalnost i punjenje bez napora.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr