Apolitični

Legendarni Simple Minds premijerno u pulskoj Areni

Simple Minds, legendarni škotski rock bend predvođen Jimom Kerrom, po prvi puta stiže u pulsku Arenu u srijedu 3. srpnja 2024.

Simple Minds su poznati kao fantastičan live bend koji kroz višesatne nastupe publici ne dozvoljava ni sekunde predaha. Dok The Guardian za nedavne nastupe kaže da bend izgleda kao da je tek počeo karijeru i donosi nepokolebljivu energiju, Jim Kerr jasno poručuje da su itekako jaki na pozornici: “Koncerti su žila kucavica Simple Mindsa, to je mjesto na kojem mi i publika oživimo i osjetimo energiju kroz glazbu.”

Istovremeno bend je dokazao i kreativnu snagu, pa album iz 2015. “Big Music” mediji opisuju kao njihov najbolji u zadnjih 30 godina, “Walk Between Worlds” ih je odveo na veliku turneju po SAD-u dok se posljednji “Direction Of The Heart” upisao na top 10 lista najboljih albuma diljem svijeta. U pulsku Arenu legendarni rock bend Simple Minds donosi apsolutno najvažnije pjesme iz svog prebogatog kataloga.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 8. prosinca, od 10:00 sati u sustavu Eventima i na njihovim prodajnim mjestima. Early bird cijene su 59 eura za parter stajanje, 77 eura za tribinu sjedenje i 48 eura za sektor trava gore stajanje, a vrijede do 31. prosinca.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Image by mikezwei from Pixabay