Apolitični

LAZY SUNDAY: OVO SU SLUŽBENO NAJGLEDANIJI FILMOVI 2021. GODINE PO SVJETSKOM BOX OFFICEU

GODZILLA VS. KONG

U kinima je briljirao film ‘Godzilla vs. Kong’ koji na platno donosi sukob kultnih fiktivnih bića – Godzille i King Konga.

TOM AND JERRY

Tom i Jerry obilježili su djetinjstvo brojnih generacija pa nije iznenađujuće da smo nostalgično pohrlili u kina pogledati ih u filmskom animiranog izdanju.

RAYA AND THE LAST DRAGON

Jedan od najgledanijih i najprofitabilnijih filmova ove godine je američki animirani film Raya and the Last Dragom.

MORTAL KOMBAT

Relativno je nedavno u kina stigao i Mortal Kombat, film iz poznate franšize koji je u kinodvorane privukao obožavatelje akcije i video igre.

NOBODY

Čista akcija s Bobom Odenkirkom u glavnoj ulozi privukla je gledatelja u kina diljem svijeta.

THE LITTLE THINGS

Film koji je ove godine ponajviše podijelio publiku bio je The Little Things.

THE MARKSMAN

Na sami vrh box office uspješnica već se u prvom tjednu prikazivanja uspio pojaviti film The Marksman, a još uvijek se nalazi u top 10.

WRATH OF MAN

Izašao je prije samo dva tjedna u kina, ali Wrath of Man već se našao na listi najuspješnijih i najgledanijih filmova po box officeu. Ni ne čudi uz režiserski potpis izvrsnog Guya Ritchieja o čijim smo vam filmovima nedavno pisali. Novi akcijski triler slijedi misterioznog zaštitara imenom ‘H’ čija se svakodnevica sastoji od prevoženja milijuna dolara po Los Angelesu. Međutim, jedna pljačka u kojoj H pokaže zastrašujuće sposobnosti i vještine tjera njegove kolege da se zapitaju otkud je on zbilja?

Cijeli članak možete pročitati na: journal.hr

Foto: Pixabay