Apolitični

Larisa Navojec oduševila u Blessfood Večeri s porukom

Zagrebački restoran Baltazar ugostio je 24. veljače 2016. godine Blessfood Večeru s porukom u kojoj je ulogu domaćice imala koreografkinja Larisa Navojec s ciljem prikupljanja sredstava za Centar za rehabilitaciju Zagreb, Orlovac.

Uspješna koreografkinja i plesačica, Larisa Navojec, okupila je veliki broj uglednih gostiju na još jednoj u nizu Blessfood Večeri s porukom. Večera je protekla u zabavnoj i toploj atmosferi, a sve u svrhu zajedničkog humanitarnog cilja. Na večeri su uživali i dali svoj doprinos Tarik i Lejla Filipović, Luka Nižetić, Ana Maras, Slavko Sobin, Jasna Nanut, Krešimir Kapulica i mnogi drugi.Spoj druženja, humanosti i gastronomskih delicija krasio je i ovu Večeru s porukom, a svi prisutni pokazali su da imaju velika srca i da su uvijek spremni pomoći onima kojima je to najpotrebnije.
Larisa Navojec komentirala je atmosferu riječima: „Prvi put mi je poklonjena čast i dar da budem domaćica jedne ovakve humanitarne večere. Drago mi je jer su se moji dragi prijatelji, kolege i partneri okupili. Sviđa mi se koncept velikog druženja uz humanitarnu notu te činjenica da mogu pomoći onima kojima je to najpotrebnije jer najčešće baš njih zanemarujemo i zaboravljamo.”
Lejla Filipović koja je na Večeru s porukom stigla u pratnji supruga Tarika izjavila je: „Lijepa, ugodna i intimna atmosfera. Ovakvih večera trebalo bi biti više. Iznimno mi je drago vidjeti da postoje projekti poput Večere s porukom. Tarik i ja uvijek se trudimo pomoći na bilo koji način.”
„Prekrasno! Larisa mi je jedna od najboljih prijateljica, društvo je odlično, a hrana fenomenalna. Bio sam već domaćin jedne od Večera s porukom, a sad kao gost moram reći da ne znam koja mi je uloga draža”, izjavio je Luka Nižetić.
„Drago mi je da sam tu zbog plemenitog razloga. Ovaj projekt pruža pomoć potrebitima, a usput omogućava ljudima da se lijepo provedu u društvu prijatelja i poznatih osoba”, rekla je Jasna Nanut.
Ideja projekta „BlessFood – Večera s porukom” je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera istaknute su osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: Media Front d.o.o.
D. Šabić, mag. nov.