Apolitični

Lady Gaga poput Boba Geldofa: online koncert “One World: Together at Home” planiran je za subotu, 18. travnja i trebao bi ujediniti najveće glazbenike današnjice

Online koncert “One World: Together at Home” planiran je za subotu, 18. travnja i trebao bi ujediniti najveće glazbenike današnjice u jednom cilju. 1985. godine Bob Geldof to je napravio kako bi pomogao u borbi protiv gladi.

Glazbenica Lady Gaga organizira online koncert naziva “One World: Together at Home”, a njime planira okupiti najveće svjetske glazbene face, prenosi Gloria.

Mnogi se novinari diljem svijeta pitaju hoće li ovim pothvatom Lady Gaga postati Bob Geldof svoje generacije. Teško je to govoriti iz ove perspektive. Cilj koncerta je stvaranje osjećaja zajedništva, pobjede od strahom od koronavirusa i nade u bolje sutra.

Lady Gaga svoj online koncert organizira uz pomoć Svjetske zdravstvene organizacije i organizacije Global Citizen. Koncert će se održati u subotu, 18. travnja i uključit će izvođače poput Alanis Morissette, Andree Bocellija, Billie Eilish, Chrisa Martina, Eddieja Veddera, Eltona Johna.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Pixabay