Apolitični

KvartArt Voštarnica 2017

KvartArt Voštarnica 2017

ZAVRŠNI DANI FESTIVALA KVARTART VOŠTARNICA 2017 – 16. I 17. LIPNJA 2017.

Festival, koji je započeo 02. lipnja, trajat će do subote 17. lipnja, a posjetitelji još uvijek imaju priliku uživati u edukativnim radionicama, projekcijama, igrama i dobroj zabavi.

Srijeda, 14. lipnja donosi nam tribinu u organizaciji Udruge Eko Zadar pod nazivom „Jučer kasarna, danas bivša vojarna, što želimo sutra?“ koja će se održati u Skateparku s početkom u 18 sati.

Svega dan nakon, u četvrtak, 15. lipnja, organizirana je edukativna tura Voštarnicom pod stručnim vodstvom arhitekta Pavla Marušića koja započinje u 18 sati i za koju se potrebno prijaviti. Prijave se vrše do srijede, 14. lipnja do 20h putem maila na kvartartzadar@gmail.com s naznakom „Prijava_Obilazak_Prezime“. Broj je ograničen, a mjesta je ostalo još malo – stoga požurite i rezervirajte svoje na vrijeme!

Petak, 16. lipnja i subota 17. lipnja zadnji su dani ovogodišnjeg festivala, čiji je cilj revitalizacija zapuštenih javnih prostora, novo promišljanje funkcija javnih gradskih prostora i sadržaja gradskih kvartova te promocija urbane kulture i popularizacija mladenačke umjetnosti.

Osim radionice pisanja fantasy priča, igranja frenja i slackline ili još jedne lutkarske predstave, u petak i subotu vas čeka i nekoliko aktivnosti koje se još nisu provele u sklopu festivala poput photo huntinga, male dječje olimpijade, poetsko-glazbenog programa, predavanja ESN Zadra, predstavljanja kendo vještine, nastupa Zadarskog plesnog ansambla, izrade balona od sapunice ili primjerice origamija i dr.

Svoje mjesto na festivalu pronašli su i zadarski bendi Epilog i Lice Mista koji će svoje koncerte održati na Glazbodromu u petak, 16. lipnja s početkom u 21 sat.

Subota donosi radionicu i nastup bubnjara Kluba Dobre Vibracije koji su nedavno održali radionicu u Kneževoj palači, 9. po redu „Rise up“ te natjecanje u roštilju otvoreno za sve građane i građanke!

Sve su aktivnosti besplatne i možete ih pronaći u programu KvartArt festivala.

Za više informacija, pratite službenu internetsku i društvenu stranicu KvartArt festivala!

Dođite se podružiti s nama jer život je u Kvartu!

Više informacija:
www.kvartart-zadar.com
www.facebook.com/kvartartzadar

Kontakt:
kvartartzadar@gmail.com
Ana-Marija Tahija 023 / 208 – 006
Projekt je sufinanciran uz potporu Europske komisije kroz Program LIFE Europske unije. Ova publikacija isključiva je odgovornost Grada Zadra i ne odražava službene stavove Europske unije.