Apolitični

Na konferenciji povodom „Shift konferencije 2016.”, svi zadovoljni

 

Kako se malo pomalo približavaju dva konferencijska dana Shift konferencije 2. i 3. lipnja, Shift postaje odredišna točka susreta za IT stručnjake, domaće i strane institucije, predstavnike investicijskih fondova, studente i medije.

 

Tim povodom u vijećnici Splitsko-dalmatinske županije održana je dobro posjećena konferencija za medije na kojoj je domaćin medijskog druženja bio organizator i direktor Codeanywhere i Shif-a – Ivan Burazin. Burazin se posebno zahvalio županu Zlatku Ževrnji što je prepoznao vrijednost i kvalitetu Shift konferencije koja se temelji na IT znanju i stručnosti, neizbježnim vrednotama za promociju nekog kraja, proizvoda, baštine i kulture, a osobito znanosti. Također je zahvalio i gradu Splitu na značajnoj potpori u samom projektu koji će se i ove godine održati u splitskom narodnom kazalištu gdje će u svojstvu predavača biti međunarodni IT stručnjaci, programeri i drugi. Projekt su potpomogli i logistikom poduprli Splitska banka, ali i splitska turistička zajednica čija direktorica Alijana Vukšić iskazuje zadovoljstvo što se ovako značajna međunarodna konferencija održava u gradu koji u svibnju bilježi sjajne turističke rezultate, a Shift dolazi u pravo vrijeme pred početak glavne turističke sezone.


Jedno je svakako sigurno, a to je da se bilo koji biznis ne može zamisliti bez informacijske tehnologije bez koje je život čovjeka 21. stoljeća naprosto nezamisliv. S obzirom na to da tu ideju financijski podupire i Splitsko-dalmatinska županija, zamolili smo župana Zlatka Ževrnju za izjavu.
Više pogledajte u videu.

VIDEO: Teo Peričić