Apolitični

Konferencija povodom dobrotvornog koncerta u Areni

U srijedu 04.05. s početkom u 11.00 konferencija za novinare u Spaladium Areni  povodom skorašnjeg glazbeno – humanitarnog spektakla u Splitu. Za vukovarski vodotoranj nastupaju  velike hrvatske glazbene zvijezde, klape, KUD-ovi… 

Poštovani, pozivamo Vas na konferenciju za medije u srijedu 4. svibnja u 11 sati u press prostorijama Spaladium Arene. Na konferenciji ćemo najaviti veliki koncert Srce ponosno koji će se održati u Spaladium Areni 12. svibnja. Dio novca od prodaje ulaznica namijenjen je za obnovu vukovarskog vodotornja.
Postanite i Vi dio priče o vukovarskom vodotornju kao simbolu zajedništva, stoji u pozivu Udruge Srce ponosno koja priprema ovaj glazbeno humanitarni spektakl u Splitu.
Projekt je pokrenuo gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, a održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović.


Na koncertu će nastupiti Gibonni, Thompson, Mate Bulić, Željko Bebek, grupa Magazin, Zorica Kondža, Ivan Zak, klape Cambi, Florijan i Dalmatinke i mnogi drugi izvođači. Potvrđeno je kako će na konferenciji nazočiti splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja, gradonačelnik Splita Ivo Baldasar, kantautor Tonči Huljić, grupa Magazin i predstavnici udruge navijača Hajduka.
Podržite i vi ovaj projekt!

Izvor i foto: Udruga Srce ponosno
D. Šabić, mag. nov.