Apolitični

Koncertni spektakli: Donosimo pregled najboljih velikih svirki do kraja godine

Nakon dvije godine koncertne suše, ljetna glazbena sezona bila je pravo osvježenje za sve koji uživaju u grandioznim koncertima i festivalima. Izgleda da nadolazeća jesen pa i sama zima neće oskudijevati s vrhunskim poslasticama. U nizu velikih i kvalitetnih koncerata koji će se održati do kraja 2022. godine, odabrali smo naše favorite.

60. rođendan Indexa24. listopada, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Koncert pod nazivom ‘Indexi i prijatelji’ hommage je kultnom sarajevskom bendu Indexi. Povodom 60. godišnjice od osnivanja benda tvrtka Music Time organizirat će i producirati pet velikih regionalnih koncerata od kojih će jedan biti i u Zagrebu.

Ulaznice: 170-210 kn 

Uriah Heep  25. listopada, Dom Sportova

Uriah Heep, jedan od najvećih britanskih rock bendova, dolazi u zagrebačku Malu dvoranu Doma sportova povodom 50 godina karijere.

Ulaznice: 220-250 kn 

The Cure  27. listopada, Arena Zagreb

Legende alternativne rock scene nakon premijernog nastupa na domaćem INmusicu dolaze održati i samostalni premijerni nastup.

Ulaznice: 325-550 kn

Macy Gray  29. listopada, Tvornica Kulture

Soul kraljica Macy Gray dolazi s bendom u zagrebačku Tvornicu kulture povodom objave novog albuma “The Reset” koju prati velika svjetska turneja.

Ulaznice: 200 kn

Sting  31. listopada, Arena Zagreb

Legendarni glazbenik koji je uvijek rado viđen gost ponovno se vraća u Hrvatsku i to povodom turneje „My Songs“ koja ujedno predstavlja bezvremenski presjek najvećih hitova njegove karijere.

Ulaznice: 390-830 kn

Andre Rieu 25. studenoga, Arena Zagreb

Megapopularni dirigent i virtuoz na violini te njegov Johann Strauss Orchestra zaslužni su za brojne spektakularne izvedbe uživo.

Ulaznice: 220 – 650 kn

Cijeli članak i više o koncertima možete pročitati na: miss7.24sata.hr

Foto: Pixabay