Apolitični

Koncert Stevea Vaia premješten u Dom sportova zbog velikog interesa!

Počasne doktorate su mu dodijelili Berklee College of Music i Musicians Institute,

Zbog velikog interesa publike i činjenice da je rasprodan više od mjesec dana prije održavanja, zagrebački koncert Stevea Vaia, najavljen za 13. travnja, preseljen je iz Tvornice kulture u malu dvoranu Doma sportova, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Sve ulaznice kupljene za ranije najavljeni koncert u Tvornici kulture vrijedit će i za Dom sportova, i to za oba sektora – parter i tribina. 

Jedan od najpoznatijih svjetskih gitarista vraća se u Zagreb nakon dugih 11 godina, u sklopu Inviolate turneje koja se nastavlja na istoimeni album.

Njime premošćuje granice instrumentalne glazbe, a za album je izmislio ne samo novi tip gitare s tri vrata nego i način sviranja. 

Njegov rad nagrađen je brojnim priznanjima, redovito je na popisima najboljih svjetskih gitarista, među top 10 prema Guitar World magazinu, počasne doktorate su mu dodijelili Berklee College of Music i Musicians Institute, prepoznat je kao netko tko uvodi najviše standarde izvrsnosti u upotrebu tehnologije u glazbi, a ima svoje mjesto i u Long Island Music Hall of Fameu.


Cijeli članak možete pročitati na: index.hr

Foto: Press