Apolitični

Koncert Parnog valjka u zagrebačkoj Areni, 01.12.2017.

Koncert Parnog valjka u zagrebačkoj Areni, 01.12.2017.

Nakon što su oduševili svoje obožavatelje dinamičnim nastupima u pulskoj, varaždinskoj i splitskoj Areni, Parni valjak priprema jednako žestok koncert ovog prosinca u zagrebačkoj Areni – 01.12.2017.

Bend koji uspješno radi i stvara već više od preko 40 godina svakim koncertom dokazuje da su zaista jedan od najboljih rock sastava na našoj sceni. Na već spomenutim koncertima, publika je s njima pjevala njihove najveće hitove kao i najnovije singlove. Nitko nije ostao ravnodušan na njihove najpoznatije balade, ali isto tako su svi brzo uhvatili ritam i zaplesali uz neke od hitova poput Lutke za bal i Ugasi me.

Koncert u zagrebačkoj Areni se održava u sklopu njihove turneje ”2u1” koja nosi ovaj naziv jer će publika moći uživati u električnom i akustičnom dijelu koncerta.

”2 u 1”, priča koja je krenula iz Arene u Puli, nastavila se u rasprodanoj Spaladium Areni u Splitu, a zadnju izvedbu imala u Varaždinu, svoj put završit će u Zagrebu, 01.12.2017.!

Koncert, koji traje gotovo tri sata, prati produkcija kakva se rijetko viđa na ovim prostorima. Presjek više od 40 godina duge karijere, kroz akustične i električne izvedbe, nešto je što se treba vidjeti i doživjeti.

Ako ste spremni za malo nježnosti, budite na koncertu Parnog valjka 01.12.2017. u Areni Zagreb.

Kupite svoje ulaznice što prije i nemojte propustiti ovaj jedinstveni 2u1 doživljaj.